Najnovšie recenzie zo sekcie Bežecké palice
- Produkt nemá dobrú fotografiu, na základe ktorej som sa rozhodoval pri kúpe. Na fotke je odnímateľné pútko. V skutočnosti ho nemá.
Musím vyskúšať
- manzelka je spokojna
- relativne dobra rychlost dodania, ked uz teda clovek tazko v dnesnych casoch moze kupit vela druhov tovaru normalnym sposobom v predajni a vyskusat na mieste. Ale tymto hlupym rozsirujucim sa sposobom na objednavku
- Reklamoval som evidentne od vyroby chybne "spickove" palicky Leki PRC 650, drahe, karbonove s ciastocne korkovou rukovatou. A tu ten korok po najazdeni ubohych 50 km sa na jednej palicke v oblasti drzania, kde mame palec dost vysuchal a na druhej palicke cca v tej istej oblasti uplne odlupil!
- Takze velmi odflaknuta vyroba rukovate. Toto som este v zivote ani nezazil ani nevidel na inych korkovych rukovatiach na inych palickach!
Cesky dodavatel tohto vyrobku reklamaciu neuznal, ze ide o prirodzene opotrebenie. Ano, po dvoch mesiacoch od kupy a pouzitim az 50 km ! Odpoved od ceskeho dodavatela tohto vyrobku bola tak stupidna s tak do neba volajucimi stupidnostami, ze pri tom rozum stoji. Dodavatel robi zo zakaznika hlupaka.
Nuz a 4camping od toho ruky prec, ze ich to mrzi, ale dodavatel to takto "odborne" vyhodnotil.
Cize ich aktivny zaujem riesit evidentnu vyrobnu zavadu a nenechat zakaznika tahat za kratsi koniec je cista 0.
Alibisticky sa totiz k tomu postavili, my nic, my sme z obliga. Fajka zhasla.
Takze akonahle dojde k situacii, kde sa treba aktivne angazovat a nenechat sa opit rozkom stupidnym dodavatelom, tu obchod 4camping zlyhal na celej ciare.
Uz od nich pochopitelne nic nekupim!
Za tú cenu veľmi dobre palice.
Este nie je sneh, takze sa neda lyzovat a tym padom som nemal moznost tovar vyskusat.
- Lahucke navliekanie na ruku
Tovar mi prisiel prasknuty. Obidve palicky. Vsimol som si, ze v krabici boli nedostatocne vystlane niecim makkym, a tak mohlo pri preprave k tomu lahko dojst. Hoci krabica nebola vobec poskodena. Tazko potom tvrdit, kde nastala chyba.
- Veľmi lahucke palicky aj ked Carbon len 30 uplne prefektna volba. CLICK funkcia uplne mega vec a uz ine nikdy nebudem chciet Dakujem
- kvalitný produkt
Dlzka palic, ich kvalita aj vzhlad boli podla mojich ocakavani
- V súlade s očakávaniami
- Cenovo dostupné
- lahucke
- kvalitny uchop
- OneWay :)
- Hmotnost
- Design
- Pozor! Palice su dodavane s putkom velkosti Large, nie XL ako je vidiet na produktovych fotkach predajcov. Preto si to s predajcom vzdy radsej overte pred objednanim tovaru.
- slaba dostupnost nahradnych dielov u online predajcov
Palice vyzeraju skvelo. Su lahucke. Doteraz som pouzival Diamond 920. Podobna vahova kategoria. Objednal som palice Diamond 11 Mag z ineho obchodu, ale tie boli pre mna prekvapivo prilis tazke. Mag system upinania je velmi prakticky aj ked podla mojho nazoru par gramov naviac oproti standardnym putkam (bez systemu Mag) prida. Aj ked vyrobca uvadza rovnaku hmotnost rovnakej palice s aj bez systemu Mag.
- Značka Fischer je sama o sebe zárukou kvality. Dúfam, že ma nesklame - nakoľko mám aj bežky tejto značky.
Zobrazujem 1 - 16 zo 16 recenzií